15.1.2012

Ravintolapäivään alle kolme viikkoa

Helmikuun 4. päivä Suomessa syödään taas hyvin. Jännä nähdä, mitä ihmiset keksivät, kun ravintolaa ei ole helppoa viedä ulos kovilla pakkasilla. Tähän asti ravintoloitsijat ovat olleet hirmu kekseliäitä. Ravintolapäivän idea on pystyttää pop up -ravintola yhdeksi päiväksi ihan minne sielu sietää: kotiin, työpaikalle, rappukäytävään, leikkipuistoon, rannalle tai vaikka auton peräkonttiin. On vain päätettävä, mitä ruoka- ja juomatuotteita ravintola haluaa tarjota, monenmoista saa tarjota, ja sitten vaan tuumasta toimeen.

On mielettömän hienoa olla mukana tekemässä Ravintolapäivää. Meillä on upea taustatiimi, joka on motivoitunut ja verkostoitunut ja toimii intohimosta ruokakulttuuriin. Viikonloppuna järjestettiin Ravintolapäivän Mobile Camp, jossa olivat mukana Futurice, Nebula ja 20 vapaaehtoista multitalenttia. Kolmessa päivässä porukka suunnitteli mobiilisovellukset neljälle alustalle. Kun kävin tänään pyörähtämässä viimeisessä demossa, olin niin ällikällä lyöty, että leuka meinasi jäädä matkasta. Hemmetti. Ihan mieletön sitoutuminen, osaaminen ja intohimo!

Tänään istuskelin vaitonaisena metrossa matkalla kotiin. Ravintolapäivä on hieno juttu, mietin, ja sitä tehdään rakkaudesta ruokaan, ideaan ja ihmisiin. Ruoka on kyllä ihana asia. Ja viini.

Onkohan Rukalla vielä paljon lunta?

Ja sitä rataa.

Mobiilisovellukset viittä vaille valmiina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti